Norge blir medskyldig i folkemord!

– Det Israel nå varsler er et FOLKEMORD. Norske politikere som nå ikke gjør ALT i deres makt for å stanse Israel, er medskyldige, uttaler Marielle Leraand.

Bakgrunnen for at styrelederen i Fred og rettferdighet (FOR) mener det er grunn til å beskrive det Israel varsler som folkemord, er en videomelding fra Israels forsvarminister Yoav Gallant, hvor han ordrett følgende uttaler følgende:

«Jeg har gitt ordre om en fullstendig beleiring av Gaza. Ikke noe elektrisitet, ikke noe mat, ikke noe drivstoff, ikke noe vann. Alt er stengt. Vi slåss mot menneskelige dyr, og vi oppfører oss deretter.»

Leraand framhever at norske politikere som nå ikke vil benytte alle mulige virkemidler for å stanse Israel, også være medansvarlige.

  • – Der bor det 1,5 millioner barn som – om ikke lenge – vil TØRSTE i hjel. De er sperra inne i dette tettpakka fengselet uten mulighet til å flykte, for alle utfluktsveier er STENGT.

  • – Men hva sier vår statsminister Jonas Gahr Støre? Han viser “forståelse” for det Israel gjør og retter INGEN protest, understreker hun.

Punkt 7 i den foreløpige politiske plattformen til Fred og rettferdighet lyder som følger:

«VI krever at Israel opphever apartheid og gir alle like rettigheter. FOR støtter kampanjen for boikott, deinvestering og sanksjoner mot Israel inntil de illegale anneksjonene oppheves og apartheidsystemet avvikles fullt ut.»